Een facelift voor uw interieur

Laat uw vloeren en muren betegelen in Westerlo

Lecoque Peter Bvba kan zowel vloeren als murenprofessioneel betegelen in Westerlo en blaast daarmee elke ruimte nieuw leven in. Met ons ruime gamma aan vloertegels kunt ude gewenstekamer rust doen uitstralen of net een fris contrast laten vormen met de rest van het interieur. Bij wandtegels zijn de mogelijkheden zo mogelijk nog groter.

Ruwe natuursteen breekt met de gladheid van een kleurrijke Gyprocwand, terwijl grote keramische tegels de ruimte eindeloos lijken uit te strekken. Een speelse mozaïek of veelkleurige faiencetegels kunnen dan weer zorgen voor een zuiders accent in een zonovergoten keuken of badkamer.

Welke stijl u ook kiest, Lecoque Peter Bvba staat klaar om de vloeren en muren van uw douche, badkamer, keuken of kantoor te betegelen in Westerlo en omstreken. Met ons professioneel advies heeft u bovendien alle nodige informatie over het onderhoudsgemak, de kost en de duurzaamheid van het materiaal. Neem contact met ons op via de gegevens op deze site voor meer informatie over onze diensten. Ook kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.