Bescherm uw woning tegen vocht en warmteverlies

Lecoque Peter Bvba: voor een zorgvuldige gevelrenovatie in Westerlo

Een renovatieproces waar heel wat expertise en ervaring voor nodig is, is gevelrenovatie. In Westerlo en omstreken heeft Lecoque Peter Bvba daarom ook renovaties aan de buitenkant van uw woning toegevoegd aan zijn uitgebreide dienstenpakket. Onze jarenlange ervaring met nieuwbouw en renovaties heeft ons geleerd welke technieken geschikt zijn en hoe we een gevel tot in de puntjes moeten afwerken.

Wij reinigen uw gevel, slijpen het voegwerk uit en voegen de gevel opnieuw op. Een zorgvuldig gerenoveerde gevel is immers essentieel om uw woning te beschermen tegen vochtproblemen en warmteverlies. Door de voegmortel op verschillende manieren samen te stellen en te plaatsen, kunnen we bovendien uw gevel een radicaal ander uitzicht geven of hem herstellen tot zijn oorspronkelijke staat.

Lecoque Peter Bvba garandeert een gepaste werkwijze en een kwalitatieve afwerking voor uw gevelrenovatie in Westerlo en omstreken. Bovendien krijgt u van ons advies over de keuze van uw materiaal en de mogelijke renovatiepremies van de Vlaamse overheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis offerte.