Thuis in tegelwerken en renovaties

Ervaring en kwaliteit voor uw renovatiewerken in Westerlo

Lecoque Peter Bvba is een flexibel bedrijf: wij zijn gespecialiseerd in vloer- en tegelwerken, maar ook thuis in totaalrenovaties en karweiwerken. Onze jarenlange ervaring gepaard met een drang naar perfectie en kwaliteit maakt van ons de ideale partner voor al uw renovatiewerken in Westerlo. In, op en rond uw woning of bedrijf gaan we aan de slag met uw vloeren, dakbedekking, klinkerwerken en nog veel meer.

Een renovatie binnen de muren van uw woning of de constructie van een volledige achterbouw: Lecoque Peter Bvba is uw partner voor beide projecten. We nemen de nodige afbraakwerken, metselwerken, isolatie, riolering en tegelwerken voor onze rekening. We werken ook meteen de dakbedekking van uw achterbouw af. Uiteraard zijn we ook beschikbaar voor kleinere renovatiewerken in Westerlo en omstreken.

Meer informatie over onze vloer- en tegelwerken, gevelrenovaties voegwerken vindt u op de volgende pagina’s van deze website. Heeft u nog verdere vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina. Vraag meteen ook om een vrijblijvend gesprek en een gratis offerte!