Een elegante blikvanger voor uw tuin

Laat uw terras aanleggen in Westerlo door Lecoque Peter Bvba

Kijkt u uit op een slordige of een eentonige en kleurloze tuin? Mooi verzorgde klinkerwerken of een elegant terras kunnen daar verandering in brengen. Stijlvolle terrastegels op de juiste plek voorzien uw tuin van een mooie blikvanger of een duidelijke en harmonische indeling . Lecoque Peter Bvba kan u daarbij helpen. Schakel ons in voor uw klinkerwerken aan de oprit en in de achtertuin of om een terras aan te leggen in Westerlo en omstreken.

De keuze van de tegels en klinkers is aan u, de rest van het project kunt u aan ons toevertrouwen. Wij bestellen, leveren en plaatsen de tegels, nadat we de ondergrond gestabiliseerd en klaargemaakt hebben. U kunt op ons een beroep doen voor klinkerwerken als tuinpaden en opritten, maar ook voor de aanleg van een terras. Daarvoor helpen we u bij de keuze van uw tegels, zodat we u een terras kunnen bieden dat bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Vraag ons om meer informatie en ontdek hoe we uw terras kunnen aanleggen in Westerlo en omstreken. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u steeds terecht bij Lecoque Peter Bvba. De nodige contactgegevens vindt u op deze site.