Stabiliteit en bescherming voor uw gevel- en klinkerwerken

Schakel Lecoque Peter Bvba in voor al uw voegwerken in Westerlo

De ultieme afwerkingvoor uw gevel- en klinkerwerken is een kwalitatieve voeg: onmisbaar voor de stabiliteit van de constructie en de bescherming tegen weersomstandigheden. Bovendien kan een goed gekozen voegmortel ook visueel een meerwaarde betekenen voor uw bakstenen, klinkers en tegels rond de woning.

Lecoque Peter Bvba buigt zich al jaren over tegelvloeren en klinkerwerken en mag zich dan ook met recht en reden specialist noemen in voegwerken. In Westerlo en omgeving beschermen we uw gevel tegen extreme weersomstandigheden en vochtproblemen. Klinkerwerken in de tuin voorzien we van het juiste voegsel om onkruid tegen te gaan en het onderhoud na de plaatsing tot een minimum te beperken.

Net als bij de andere diensten van Lecoque Peter Bvba, kunt u voor uw voegwerken in Westerlo rekenen op ons deskundig advies. Ook hier is het immers van belang welk materiaal u gebruikt en welk budget u ter beschikking heeft. In een eerste gesprek overlopen we alle mogelijkheden en bundelen we de informatie in een gedetailleerde offerte. Maak snel een afspraak via de gegevens op deze website of stel ons uw vragen. Lecoque Peter Bvba staat u graag te woord.